Z bioresonanco do ozdravitve (Članek)


Objavljeno

Z bioresonanco do ozdravitve

Pred dobrim letom je v novomeški Hederi zaživela Mavrica zdravja. Ingrid Okleščen, bioresonančna terapevtka z licenco, je zadovoljna, ker je v tem času lahko pomagala že mnogim ljudem od otrok pa do starejših oseb z različnimi zdravstvenimi težavami. Opaža, da sta pogosto vzrok za zdravstvene težave stres in preobremenjenost, kar povzroča tako fizične kot tudi duševne težave.

V kombinaciji z Bachovimi kapljicami je bioresonanca zelo uspešna pri zdravljenju psihičnih  težav in stresa, pri pomanjkanju energije in pomladanski utrujenosti. Veliko pa je tudi različnih alergij. Ingrid opozarja, da je alergijo na cvetni prah najbolje zdraviti, še preden narava zacveti, zato je to zadnji čas za pomoč in učvrstitev imunskega sistema. Zelo učinkovito je tudi zdravljenje ostalih alergenov, kot so hišni prah, pelodi, alergije in preobčutljivost na živila … Bioresonanca pomaga tudi pri zdravljenju številnih drugih obolenj, pri bolečinskih težavah, pri obremenitvah s kandido, plesnimi, bakterijami, virusi, težkimi kovinami, cepivi … Bioresonanca je v veliko pomoč tudi pri akutnih prehladnih in virusnih obolenjih. Mnogo pozitivnih odzivov na zdravljenje z bioresonanco bi naša sogovornica lahko naštela, saj je ta terapija uspešna v visokem odstotku zdravljenj. Ker je brez stranskih učinkov in povsem neboleča, je primerna tudi za otroke od šestih mesecev dalje.

TELO LAHKO IZGUBI SPOSOBNOST SAMOZDRAVLJENJA

Telo ima sposobnost samozdravljenja, toda zaradi dolgotrajnih in prehudih obremenitev se ta sposobnost zmanjšuje. V preteklosti je bilo lažje usklajevati napore, današnji čas pa je zelo krut in od človeka zahteva vse več in pogosto tudi preveč, kar mnogi spoznajo šele, ko je skoraj že prepozno, pravi Ingrid. »Na vsakem koraku smo izpostavljeni nevarnostim, elektrosmogu, dodatkom v hrani, best fake ids,kot so konzervansi in drugi dodatki, zrak je onesnažen, okoli nas so različni strupi, tudi zdravila, ki jih uživamo, imajo stranske učinke … Izpostavljeni smo sevanju, bakterijam … Ko je naše telo z vsem tem preobremenjeno, se pojavlja kronična utrujenost, postanemo preobčutljivi in kaj hitro se lahko razvije bolezen.

VZROK ZA BOLEZEN IN ZDRAVLJENJE

Usposobljen terapevt lahko s pomočjo bioresonančnega aparata ugotovi vzroke za slabše počutje in na osnovi diagnoze lahko večino zdravstvenih problemov z bioresonančno terapijo tudi zdravi. Na kratko bi lahko rekli, da je biresonančna terapija tako zelo učinkovita, ker uspešno odkriva skrite vzroke bolezenskih procesov. »S posebnim testnim postopkom ugotovimo, ali je v telesu prisotna alergija ali netoleranca, fake ids,ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Terapevt najde vzrok za težave v različnih frekvencah, ki jih oddajajo tako notranji organi kot tudi moteče snovi v telesu, saj vsaka snov celice, virusi, pelodi itd. seva določeno energijo. Celice si med seboj izmenjujejo informacije preko točno določenih frekvenc; v zdravem telesu je pretok teh informacij neoviran in zato vsaka celica (ali pa del telesa) v celoti in nemoteno izpolnjuje svojo nalogo. Če pa na telo delujejo škodljive snovi strupi, virusi, obremenjujoča sevanja itd., lahko njihove frekvence ovirajo komunikacijo med celicami, kar pomeni, best fake id state,da načenjajo zdravje,« razloži Ingrid.

KAKO POTEKA TERAPIJA?

Ko terapevt s pomočjo aparata Biocom ugotovi, kateri organi so oslabljeni in ali so v telesu snovi, ki negativno vplivajo, se na podlagi te diagnoze lahko začne zdravljenje. Bolniku, ki je v udobnem sedežu, terapevt namesti elektrode, ta sproščujoča terapija pa traja do 60 minut. Morebitna utrujenost po terapiji, občutki toplote in mraza ter rahle vrtoglavice so odzivi na terapijo in ponavadi izzvenijo že v prvem dnevu. S pomočjo terapije je mogoče izničiti vse slabe vplive, ki povzročajo bolezen in telesu povrniti sposobnost samozdravljenja.

NEKAJ PRIPOROČIL

Ingrid Okleščen priporoča, da v obdobju med terapijami ne bi uživali svinjskega mesa – tudi v suhomesnati obliki ne. Tudi belemu kruhu, testeninam, ocvrtim jedem ter sladkorju se je bolje izogniti; nujno se je izogibati tudi alergenom. Tudi kave in alkohola naj ne bi pili vsaj šest ur pred terapijo in po njej. Zelo priporočljivo pa je, da v času terapije popijemo vsaj 1,5 do 2 litra vode na dan.

KJE VSE LAHKO POMAGA BIORESONANČNA TERAPIJA?

Ta terapija je dobrodošla v preventivnem in kurativnem pomenu, saj krepi imunski sistem. Sicer pa zdravi vse vrste alergij, kronično utrujenost in pomanjkanje energije; uspešna je pri lajšanju psihičnih težavah in stresu. Uspešna je pri obremenitvah z glivicami, bakterijami, virusi, paraziti; telo tudi učinkovito razstruplja. Zdravi migrene in tudi kronične in akutne bolezni notranjih organov. Učinkovita je tudi pri prehladnih obolenjih, pri bolečinah gibalnega sistema, pri raznih poškodbah (zlomi, zvini). Bioresonanca je uspešna tudi kot pomoč pri hujšanju z elektro akupunkturo in kot pomoč pri odvajanju od kajenja.